Xbox 360

FacebooktwitterFacebooktwitter

xbox360-logo

Alla Consolidate-turneringar spelas på Xbox 360-konsoler. Vi är oerhört glada att Microsoft är med och stöttar eventet.

XBOX 360
Den nya smalare Xbox 360 i helsvart gloss finish med inbyggt Wi-Fi gör det lätt att komma åt all underhållning som finns på Xbox LIVE, där hittar du HD-filmer och TV-program som du kan börja streama direkt. Den är redo för en kontroll-fri upplevelse med Kinect – där du inte använder en kontroll för att spela spelen, DU är kontrollen. En 250 GB hårddisk betyder att du har gott om plats för att spara dina favoritspel och filmer. Allt i ett, mer spel, mer underhållning och mer skoj.

Inbyggt Wi-Fi
Den nya Xbox 360 är den enda konsol med inbyggt 802.11n Wi-Fi för snabbare och lättare access till Xbox LIVE. Streama HD-filmer och TV eller ladda hem spel från Xbox LIVE i 1080p och 5.1 surroundljud från vilken plats som helst i hemmet, kompatibla med b/g/n nätverk.

Xbox LIVE
Xbox LIVE tar en värld av underhållning direkt till dig. Streama filmer och TV direkt från Netflix i kristallklar HD, eller ladda hem speltillägg som nya banor, karaktärer, kartor eller musik. Hoppa enkelt in i flerspelarglädjen och spela tillsammans med vänner runt om i världen. Plus få din favoritmusik från Last.fm, håll kontakt med dina vänner över Facebook och tweeta på Twitter. Kinect kommer göra din underhållning mer extraordinär. Föreställ dig att styra en film med en handrörelse eller videochatta direkt genom din TV. Xbox LIVE är din portal till mer spel, underhållning och skoj (betald prenumeration av Xbox LIVE guld krävs).

250GB Hårddisk
Den inre flyttbara 250 hårddisken erbjuder massor av utrymme att spara spel, HD-TV och film, musik, bilder, speltillägg, demos och mycket mer.

Redo för Kinect
Kinect ger spel och underhållning liv genom ett extraordinärt sätt – ingen kontroll behövs. Enkel och rolig att använda, Kinect får alla att ställa sig upp från soffan och delta, skratta och ha kul. Ser du bollen? Sparka den. Vill du spela med en vän? Hoppa enkelt in. Du kan till och med styra en HD-film med en enkel handrörelse. Med en dedikerad, specialiserad port är Xbox 360 250GB byggd för att ansluta smidigt med Kinect-sensorn (säljs separat).

Xbox 360 trådlösa handkontroll (Svart)
Den prisbelönta, högpresterande och trådlösa handkontrollen har en räckvidd upp till 9 meter och en batterilängd på 20 timmar med två AA-batterier.

Xbox 360 Headset (Svart)
Chatta med vänner på Xbox LIVE, eller hoppa in i och spela tillsammans genom flerspelarlägen.

Fler anslutningar
Anslut mer tillbehör och lagringsenheter via USB-portarna. Nu med totalt 5 st (3 st bak, 2 st fram) hittar du fler anslutningar än tidigare. Förutom dessa hittar du även en standard Ethernet-port och HDMI-utgång, vi har även lagt till en integrerad optisk ljudutgång för enklare anslutning till ditt hemmabio-system.

www.xbox.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet