Steel Games 2018

FacebooktwitterFacebooktwitter

STEEL GAMES
För andra året i rad anordnar Uddeholm och Hagfors kommun ett LAN för att främja teknik och IT-intresset. LANet går av stapeln den 2-4 november, och under hela helgen kommer Uddeholms Arena vara proppat med både LANare, utställare och tävlingar. Du som besökare är självklart välkommen att komma och titta på turneringar och alla utställare som finns på plats, helt gratis. Pris för BYOC-plats: 250kr för bokningar senast 14 oktober. Efter den 15 oktober kostar varje plats 300kr, så boka din plats tidigt!

Anmäl dig här

Steel Games är ett drog- och alkoholfritt LAN-evenemang som arrangeras av Uddeholms AB, i samarbete med Hagfors kommun. Arrangemanget äger rum i Uddeholm Arena och Älvstranden Bildningscenter i Hagfors.

LAN:ets syfte är att främja ett ökat teknikintresse, en positiv ungdomskultur och utvecklingen av e-sport i Hagfors. Steel Games är därför också så mycket mer än att bara spela, det är social gemenskap med andra ungdomar.

Som deltagare på LAN:et kommer Ditt barn att hitta nya kompisar, få nya erfarenheter inom e-sport och teknik som man kommer att ha nytta av även i andra sammanhang. Allting inom ramen för LAN:et arrangeras under kontrollerade former där det finns möjlighet till mat och sömn.
VI VÄLKOMNAR FRAMTIDENS TEKNIKEXPERTER
Materialet i bilar och tekniken i våra datorer, surfplattor och smartphones utvecklas i en rasande fart. Bland våra kunder finns företag som tillverkar de bästa produkterna i de här branscherna. I många år har vi utvecklat och levererat specialstålet som blir de formar eller verktyg som används för att skapa produkter vi ser och använder varje dag.

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriella verktyg. Att vi är bäst på marknaden är ingen slump. Att veta mycket om metallurgi, produktionsteknik och hur verktygen vi tillverkar ska användas är såklart ett måste för att kunna konkurrera.

Men för att verkligen lyckas och ligga steget före alla andra är måste Uddeholm vara ett företag som är vågar lite mer, som lyssnar lite bättre och som verkligen har koll på hur produkter och teknik utvecklas. Både idag och framtiden.

För att Uddeholm ska fortsätta vara bäst på stål och våra kunder bäst på det de tillverkar måste vi spana in i framtiden. Det handlar dels om spana in trender, men det viktigaste av allt är att hitta de engagerande, nyfikna och nytänkande människor som gillar teknik lika mycket som vi gillar stål. Därför har vi tagit initiativet till Steel Games.

Att Uddeholm arrangerar ett LAN för dator- och spelintresserade ungdomar är därför lika strategiskt som självklart. Det är ju här vi hittar framtidens teknikexperter!

Hoppa till verktygsfältet