Plantronics Sponsrar Consolidate 2013!

FacebooktwitterFacebooktwitter

plantronics_logo

 

Från den dagen två piloter jobbade i ett garage med målet att utveckla en ny typ av flygheadset fram till idag, har vi gjort flera genombrott i audioteknik som vår dagliga affärsidé. Vi  har banat vägen för det lätta headsetet, det mobila headsetet, bullerdämpande ljudteknik och den personliga Högtalartelefonen, alltid drivna av en besatthet: Att ta bort barriärerna för enklare, smarta kommunikationer.

Resultatet? Våra produkter används av allt från piloter, astronauter och larmcentralsanställda. Från vännerna som pratar runt om på jorden, till mobila professionella på resande fot till kontor. Plantronics är valet för alla enade genom den digitala eran där människan behöver kommunicera.

Plantronics är ett börsnoterat företag (NYSE: PLT) med sitt huvudkontor i Santa Cruz, California med kontor i 20 olika länder samt stora anläggningar i Kina, England, Mexico, och Nederländerna. Våra produkter är sålda och uppbackade av ett världsomfattande nätverk av Plantronics partners inklusive Försäljare, systemintegratörer, återförsäljare och mobiloperatörer.

Och ett halvt sekel senare strävar vi varje dag att leverera simplare, smartare kommunikationer med innovativ design och teknologi.

Plantronics lanserar nytt super‐headset för kräsna gamers

ENASTÅENDE LJUD, BRA PASSFORM OCH AVANCERAD BULLERDÄMPANDE TEKNIK. PLANTRONICS NYA SUPERHEADSET, GAMECOM COMMANDER, ÄR ETT AVGÖRANDE VAPEN I PROFESSIONELLA GAMERS ARSENAL. HEADSETET HAR VALTS TILL OFFICIELLT HEADSET FÖR ELECTRONIC SPORTS WORLD CUP. DET LANSERADES I EN NUMRERAD OCH BEGRÄNSAD UPPLAGA UNDER GAMESCOM I KÖLN.

Som spelare är det viktigt att utnyttja alla möjliga fördelar för att säkra segern. Ofta är det faktiskt inte motståndarlaget som är den största fienden – det är distraktioner som exempelvis omgivande ljud. Det nya Plantronics GameCom Commander headset låter PC‐spelare både höra och höras, oavsett hur högljutt slagfältet är.

BÄTTRE SPEL UTAN STÖRNINGAR
GameCom Commander isolerar ljudet från publiken och kringsittande spelare, så att bara du och spelet är i fokus. Därmed garanterar Plantronics välkända ljudkvalitet och avancerade teknik att dina lagkamrater kan höra varje kommando, strategi eller varning – oavsett om du spelar i en stor turnering eller tränar hemma.

HÅLLBAR KONSTRUKTION OCH HÖG KOMFORT
Headsetet är gjort av robust material och utformat för att kunna följa med överallt. Den bra passformen gör det mycket bekvämt även under långa spelsessioner. GameCom Commander har även en lättillgänglig kontrollpanel, löstagbara sladdar och kommer i en särskilt konstruerad förvarings‐ och transportlåda.

PLANTRONICS GAMECOM COMMANDER ERBJUDER BLAND ANNAT:
• Avancerad bullerdämpning
• Dolby ® Pro Logic ® IIx, och Dolby Headphone‐teknik för realistiskt 7.1 surroundljud
• God passform och komfort med en robust huvudbåge
• Snabb anslutning till PC, mobil eller tablett med löstagbara sladdar
• Numrerad och begränsad upplaga
• Låda för förvaring och transport
• Klistermärke för att ge huvudbågen en personlig touch
PC‐spelare ställer höga krav på sin utrustning, för i stridens hetta räknas alla fördelar. GameCom Commander är ett av de viktigaste vapnen i gamernas arsenal, utvecklat med erfarenhet från Plantronics headset för astronauter, piloter, räddningsarbetare och andra som arbetar i frontlinjen. Vi är mycket glada över att GameCom Commander har valts ut av ESWC (Electronic Sports World Cup) som sitt officiella headset. Det kommer att användas av professionella spelare från hela världen när finalerna avgörs i oktober,

säger Mikael Cato, nordisk försäljningschef på Plantronics.

PRIS OCH TILLGÄNGLIGHET

Plantronics GameCom Commander är tillgänglig från september 2012.
Rekommenderat cirkapris: 2.995kr inkl.moms

OM PLANTRONICS Plantronics är en av världens ledande tillverkare av kommunikationstillbehör för både den professionella och den privata marknaden. Med 50 års erfarenhet av innovation och konsumentengagemang ger Plantronics produkter alltid en ljudupplevelse med hög kvalitet. Plantronics produktportfölj sträcker sig från Unified Communications‐lösningar till stilrena Bluetooth‐headsets som används världen över. Plantronics produkter används av samtliga företag i Fortune Topp‐100 och är föredragna headset för flygledning, 911‐alarm och New York Stock Exchange. För mer information, www.plantronics.com. Plantronics produkter distribueras i Sverige av IsiCom AB, www.isicom.se, 031‐28 95 00

http://www.plantronics.com/se/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet