Consolidate dizparc Open 2017 Värnamo

FacebooktwitterFacebooktwitter

dizparc open 2017
prestented by
Consolidate Challenger Series

Under Invigningen av Gummifabriken i Värnamo kommer Consolidate att bjuda på ett av smålands fetaste Lan koncept. Consolidate kommer bjuda på Cs turneringen dizparc Open 2017 med 10 000kr i prispotten och Hearthstone turnering med 5000:- i potten.

Det kommer även finnas möjlighet att tävla i casual turneringar inom Fifa, Tekken och Hots. Gummifabriken i Värnamo kommer fyllas av Småländsk gamingkultur under 2 dagar. Missa inte. Det är fullt möjligt att besöka E-sport arenan och följa turneringarna om man nu inte vill delta själva. Hela eventet är gratis. anmälning med mer för LANet kommer i ett eget evenemang här på sidan.

Consolidate är ett lan för alla, du kan vara en inbiten cs nörd eller en cosplayare av rang eller kanske bara intresserad av gamingkulturen. På Consolidate kommer man kunna prova nya spel, testa ny teknik, tävla och hänga med likasinnade. Under två dygn kommer Gummifabriken fyllas av E-Sport, Gaming och roliga möten.

Tävlingar
Counterstrike GO 5v5 -dizparc open 10 000sek
Hearthstone 1v1 – dizparc open 5 000sek

Workshops by ABF
Hur du startar en förening och hur du utvecklar din förening. Vi hjälper dig / er och visar möjligheterna ni har som vill eller är intresserade av att ta ert utövande till en ny nivå.

Livesänd E-Sport
Under eventet kommer Bitemind Studios sända live till youtube och twitch, du har möjlighet att kolla in studion och kanske blir just du intervjuad.

Turneringar av världsklass
dizparc open 2017 är en del av Consolidate challenge Series som redan under året har kört Counterstrike turnering på Nitroxy i Gislaved. Nu bygger dem vidare och bjuder in er att vara med. Möjlighet att vinna 10 000 kr i prispengar och en massa sköna gaming prylar. Turneringen i Counterstrike Go Spelas 5v5 och Hearthstone äger rum på gummifabriken 15-17 september. Professionella kommentatorer och en snygg produktion kommer garanterat att ge er en underbar E-Sport upplevelse.

Var med som Crew
Consolidate är för deltagarna och vi kan aldrig bli ett bra LAN om vi inte har ett bra crew. Om du vill vara med som crew under eventet eller kanske vill du visa upp din förening under eventet hör av er så löser vi detta. Bli en del av äventyret.

Om Disparc
dizparc är ett IT-bolag vars fokus är att bidra till digitaliseringen av svenska små- och medelstora företag (SME-segmentet) och organisationer. Företaget erbjuder tjänster inom IT, från rådgivning till leverans och förvaltning. dizparc har kontor på Gummifabriken. Läs mer på dizparc.se

https://battlefy.com/…/consol…/594a71ae3761f2033bcff4df/info

Hoppa till verktygsfältet